Nutricia
Cariere

Succesul Nutricia stă în calitatea și talentul oamenilor cu care lucrăm: responsabili, pasionați și care împărtășesc valorile companiei noastre. Ca divizie de nutriție specializată a companiei Danone, ne punem cunoștințele medicale și toată experiența acumulată, în slujba unei stări mai bune de sănătate pentru pacienții noștri, dezvoltând noi produse și educând specialiștii din domeniul sănătății.

Activitatea noastră se înscrie în linia misiunii Danone la nivel global: aceea de oferi sănătate, prin alimente, unui număr cât mai mare de oameni.
Avem un mod unic de a vedea lumea: suntem dornici să ne punem mereu întrebări și să ne lansăm în noi provocări și bazăm cultura organizațională a companiei noastre pe patru mari valori:

Umanism

împărtășim, suntem responsabili, îi respectăm pe ceilalți

Deschidere

suntem curioși, agili, deschiși la dialog

Apropiere

suntem aproape de ceilalți, cu autenticitate și empatie

Entuziasm

suntem îndrăzneți, pasionați și hotărâți

Valorile noastre ne îndrumă în tot ceea ce facem și în toate deciziile pe care le luăm în activitatea noastră. Vrem să creăm un viitor mai bun, să obținem rezultate sustenabile, să încurajăm responsabilitatea și inițiativa la nivelul angajaților și al echipelor noastre.
Dacă împărtășești aceste valori, te așteptăm oricând să te alături companiei noastre.