Nutricia
Despre noi

La Nutricia credem în puterea nutriției de a schimba vieți în bine! Suntem compania de nutriție specializată a Danone și de peste 120 de ani contribuim la o viață sănătoasă, pentru copii și adulți, printr-o alimentație bazată pe descoperiri revoluționare și inovații.

Misiunea noastră este să creăm și să găsim acele soluții nutriționale bazate pe știință și cercetare, care să asigure o stare de sănătate optimă din primii ani și pentru toată viața.

Susținem creșterea sănătoasă în primele 1000 de zile de viață și dezvoltăm soluțiile nutriționale potrivite pentru unele dintre cele mai mari probleme de sănătate la nivel mondial, care apar în primii ani de viață sau la vârstă adultă: prematuritatea, alergiile alimentare, bolile metabolice, accidentele vasculare cerebrale și afecțiuni neurologice, precum epilepsia sau boala Alzheimer.

Ca parte a companiei Danone, Nutricia îmbrățișează aceeași viziune – One Planet. One Health.

Credem că sănătatea oamenilor și a planetei sunt interconectate și căutăm soluții pentru a le susține pe ambele, în egală măsură. Nutricia este prezentă pe piaţa din România cu mărcile Milupa, Aptamil şi Nutricia – produse de nutriţie specializată.