Nutricia
Misiunea noastră

Știința și tehnologia stau la baza inovațiilor noastre. Știm că nutriția are puterea de a salva și schimba vieți și că e nevoie de alimentația potrivită, la momentul potrivit, pentru un drum sănătos în viață. Misiunea noastră este să oferim sănătate, prin alimente, unui număr cât mai mare de oameni. Ne-am petrecut ultimii 120 de ani explorând, evoluând, inovând, încorporând descoperirile noastre despre nutrienți și importanța lor pentru o sănătate optimă și dezvoltând noi soluții nutriționale, care să ajute copii, mame sau pacienți adulți să ducă o viață mai sănătoasă.

Suntem pionierii nutriției specializate din Europa, cu un portofoliu de produse și servicii în continuă creștere, de care beneficiază milioane de oameni din lumea întreagă.

Ne mândrim cu istoria noastră îndelungată în inovații nutriționale și cu standardele înalte ale produselor noastre. Și facem din convingerea că avem o singură planetă și o singură sănătate misiunea care ne călăuzește.

Antoaine Riboud, co-fondator al companiei Danone, afirma încă din 1972: „Avem o singură planetă, trăim o singură dată.”

Cuvintele lui au inspirat filosofia One Planet. One Health, lansată în 2017 de Danone, odată cu noul logo, un simbol care invită lumea întreagă să se alăture acestei mișcări.

One Planet. One Health reflectă viziunea noastră, aceea că sănătatea oamenilor și cea a planetei sunt interconectate fiind, totodată, un îndemn la o revoluție alimentară. Este o misiune prin care ne dorim să adoptăm toți un stil alimentar mai sănătos pentru noi și pentru planeta care ne hrănește.

La Nutricia, divizia de nutriție specializată a companiei Danone, îmbrățișam aceeași viziune și ne dorim să contribuim la sănătatea generațiilor următoare, dar și a planetei noastre.

„Cooperarea este mai importantă ca niciodată, pentru a ne proteja sănătatea, ecosistemul și a învăța unii de la alții. Doar împreună ne putem gândi la o nouă zi de mâine și la viitor.”

Robert Jasiński, Country Manager Danone România, Bulgaria și Țările Adriatice